Happy Italy is een snelgroeiende restaurantformule met momenteel 12 vestigingen. Dit jaar zullen er nog 5 vestigingen geopend worden en voor komend jaar zijn er inmiddels 6 in voorbereiding.

De restaurants kennen een gevarieerde kaart met smakelijke en verse producten in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service dragen bij aan een optimale beleving bij de gasten.

Het hoofdkantoor in Dordrecht kent naast een aantal centrale diensten zoals HR, Finance en Marketing ook een centrale keuken voor productie en portionering van verse pasta’ s, sauzen, vleeswaren, groentes etc. Tevens is dit het distributiecentrum voor alle binnen- en buitenlandse leveranciers aan Happy Italy.

Voor onze vestiging zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste Horecamanager die mee wil groeien met Happy Italy!


Wat ga je doen?
• Eindverantwoordelijke voor zowel het operationele, financiële als commerciële proces;
• Op een enthousiaste wijze stuur, begeleid en ondersteun je de +/- 80 a 100 werknemers binnen de vestiging;
• Je zorgt voor een ‘Happy’ beleving en verliest het kwaliteits- en serviceniveau niet uit het oog;
• Je spart regelmatig met je regiomanager en operationeel directeur;
• Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen.

Wat bieden wij jou?
Wil jij het beste uit jezelf halen en heb je de drive om te blijven groeien? Dan zit je goed bij Happy Italy! Wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Wij zullen blijven sparren over jouw groei om te zien wat jij nog meer wilt leren en bereiken. Bij Happy Italy kun je doorgroeien naar een nog grotere locatie of misschien wel het aansturen van meerdere locaties. Happy Italy helpt je graag om jouw dromen te realiseren.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Afhankelijk van ervaring, groei en ontwikkeling duurt het Happy Italy inwerktraject 2-4 maanden. Gedurende deze periode zul je meewerken op de diverse afdelingen binnen bestaande Happy Italy vestigingen en op het hoofdkantoor. Dit om het gevoel te krijgen en te begrijpen waar je collega’s zich mee bezig houden en wat er speelt op de werkvloer.

Overtuig ons met jouw persoonlijkheid en drive! Stuur je motivatiebrief en CV snel door.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ellen via telefoonnummer 06 50 69 63 26 of per e-mail via werken@happymg.nl.

Soort dienstverband: Voltijd