#

GO FOR A  happMEETING

hap  BORRELS EN PARTIJEN

Pizza’s, pasta’s en een heerlijk warme sfeer; slechts enkele steekwoorden die Happy Italy perfect omschrijven. Maar wist je ook dat je je borrel bij ons kan houden? Of zoek je nog een locatie voor jouw aankomende jubileumsfeestje? Dan ben jij bij Happy Italy aan het juiste adres.

 

Wij zijn er dus niet alleen voor een (snelle) Italiaanse hap, maar ook voor een goede samenkomst voor uw familie, vrienden of collega’s. Dat is de essentie van Happy Italy:

Everything to make you happy.

 

 

Het succes van Happy Italy zit ‘m niet alleen in het toenemende aantal bezoekers en vestigingen, maar is voornamelijk af te lezen van de blije gezichten van jou en onze andere happy klanten. Hoe blijer zij zijn, hoe succesvoller onze formule.


Daarom kunnen wij met trots vertellen dat alle activiteiten met grote groepen welkom zijn in al onze Happy vestigingen. Een kick-off meeting organiseren voor 40 personen? Een netwerkborrel voor uw zakelijke relaties? Of gewoon een groot feest met uw vrienden en familie? U brengt uw wensen, dan brengen wij de heerlijke pizza’s, kleine pasta hapjes en lekkere drankjes om uw festiviteiten om te toveren tot een gegarandeerd succes.

Maar wat maakt een Happy borrel of samenkomst écht Happy? Dat is een combinatie van overheerlijke Happy fingerfood, (non-) alcoholische dranken en een uitnodigende, warme sfeer die je nergens anders tegenkomt. Combineer deze smaaksensatie met onze mensen die iedere dag voor u klaar staan om ervoor te zorgen dat geen samenkomst zal worden vergeten.

 

Jij krijgt de 100% tevredenheids-garantie die wij ook bieden bij iedere Happy maaltijd: Alleen als onze klanten helemaal tevreden zijn, dan zij wij dat ook. Zo simpel is dat.

 

VRAGEN OF INTERESSE?

 

Neem dan contact met ons op via info@happymg.nl