#

MAKING PEOPLE ABSOLUTELY 

happy 

onze visie

ONZE FORMULE VOOR IEDEREEN.

 


Happy Italy is een van de meest succesvolle restaurantketens in Nederland. Ons bedrijf telt ruim 20 vestigingen en meer dan 1500 fantastische medewerkers. prijs-kwaliteitverhouding, Het concept is bij velen het uitgebreide geliefd door menu de en de goede service. We doen alles om onze gasten HAPPY te maken en hebben de ambitie om het concept zowel nationaal als internationaal verder uit te rollen. Mede daarom zijn we
recentelijk gestart met franchise. Dit werkt erg goed. Ben jij een local hero en kan je alles zelf beter? Stap dan nu in onze succesformule en word HAPPY franchisenemer.

GENIET VAN VOLOP SUPPORT.

 

Wat voor onze gasten geldt, geldt zeker ook voor jou. Als franchisegever doen we ons best  om jou happy te maken. Alles wat je als ondernemer verwacht zoals inkoop, uitstekende marketing, ondersteuning bij werkwijze, processen, presentatie in de vestiging, training en opleiding, benchmark en finance. En een aantal zaken die uniek zijn voor Happy Italy. Zo hebben wij bijvoorbeeld een eigen productiekeuken en versgroothandel met logistiek en transport. Zo bieden wij alle middelen om je te ondersteunen in je dagelijkse operatie en uit te groeien tot succesvolle en vooral blije ondernemer.

PROFITEER VAN

ONZE FOODSERVICE.

 

Een van de belangrijkste pijlers van onze formule is onze eigen groothandel Happy Foodservice BV in Dordrecht. Hier produceren en ontwikkelen we het hele assortiment van Happy Italy. In onze productiekeuken maken we iedere dag al onze verse pasta, sauzen en pizzadeeg. Zo leveren we  overal dezelfde kwaliteit en leveren we vooral snel. Wij zijn niet voor niets ‘The Fast Italian’.

 

Voor jou als franchisenemer is dit één van de grootste voordelen. Vanaf dag één  helpen wij jou! Van het pand en de aankleding tot het eten op het bord. Omdat wij je ondersteunen, kun jij je nog beter concentreren op je belangrijkste taak: zorgen dat je zoveel mogelijk mensen blij maakt.

THE HAPPINESS FORMULA

Waar de Einsteins van deze wereld al eeuwen naar op zoek zijn, hebben wij gevonden: de formule waar mensen blij van worden. Hoe die precies in elkaar zit, laten we je nog wel zien. Maar verwacht in ieder geval een hoop P’s. Van lekkere Pizza’s en Pasta’s en lage Prijzen op prachtige Plaatsen en vooral heel erg veel Passie voor ons Product. Dat is waar heel erg veel mensen blij van worden.

 

Bekijk de video

DIT IS JE KANS OM FRANCHISENEMER TE WORDEN

 

Je bent pas echt een Happy ondernemer als je een eigen Happy Italy restaurant hebt. Natuurlijk helpen wij je met het bouwen en inrichten, zodat jij snel en adequaat  aan de slag kunt. Dus zeg het maar, waar wil jij beginnen? Je vindt de huidige Happy Italy restaurants op verschillende locaties. In kleine en grote steden. In het centrum of juist op een locatie aan de rand van de stad. Maar waar je ook kijkt, je ziet altijd hetzelfde. De uitstraling is overal onmiskenbaar Happy Italy, het is hip en huiselijk, lekker vrolijk en kleurrijk. Met grappige details, die voor een glimlach zorgen. Die mensen daadwerkelijk Happy maken.

 

Ook onze nieuwe formule Happy Italy To Go ga je steeds vaker zien. Happy Italy To Go is vooral gericht op kleinere oppervlaktes tussen de 75 m2 en 300 m2 op high traffic locaties. Denk hierbij aan winkelstraten, bus-, trein-, en metrostations, langs de snelweg en bij universiteiten en hogescholen.

WE ARE happy TO MEET YOU.

 

We willen je graag ontmoeten en vooral met je praten over je ambities, je passie, je ideeën en over de dingen die je blij maken.
Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.