Versierpizza

Actie is verlopen

De meivakantie van 2024 is voorbij en daarmee is ook onderstaande actie verlopen. Gelukkig kun je nog altijd langskomen bij Happy Italy voor een versierpizza en een middag spelen in ons gratis indoor speelparadijs. Klik hier voor meer informatie.

Om de meivakantie extra happy te maken hebben we een leuke kidsdeal voor je: bij bezoek aan ons restaurant krijg je van 29 april t/m 12 mei een gratis versierpizza t.w.v. €9,95.

Om gebruik te maken van deze actie, laat je onderstaande voucher zien op locatie aan de medewerker bij het betalen van de rekening

Actievoorwaarden

  • Bij bestelling van minimaal één hoofdgerecht, ontvangt het kind (tot 10 jaar) één gratis versierpizza (Happy Pizza of Happy Zoete Pizza) t.w.v. €9,95.
  • Maximaal 1 gratis versier pizza per tafel.
  • Geldig op alle dagen van de week van 29 april t/m 12 mei 2024.
  • Deze actie is geldig in alle restaurants van Happy Italy, met uitzondering van Happy Italy Schiedam.
  • Deze actie is niet geldig bij Take away en Delivery.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere deals en acties.

Uit eten gaan met kinderen is nu nog leuker bij Happy Italy

Lekker uit eten gaan met kinderen doe je bij Happy Italy. Want zeg nou zelf, van pizza en pasta wordt iedereen toch blij?

Op onze menukaart vind je betaalbare gerechten voor het hele gezin. Voor kinderen tot 10 jaar heeft Happy Italy sinds kort versier pizza’s! De naam zegt het al; deze pizza’s mag je helemaal zélf versieren zoals jij het leuk én lekker vindt. Versier een hartige pizza met een grappig gezichtje van cherrytomaatjes, rode paprika en salami. Of tover onze zoete variant met Nutella in een kleurrijk kunstwerk met toppings als Smarties, mini marshmallows en cookie crumble. Alle kindergerechten worden geserveerd met een kinderkleurplaat, kleurtjes en een verrassingsspeeltje. Hoe leuk is dat!

Bekijk hier alles wat wij voor onze Happy Kids doen.