Happy Kids

Kinderfeestje

Happy Kids

Happy Italy is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Er is voldoende keuze op de kaart om van te genieten. De fresh lemonades zijn een regelrechte hit! Voor de kids hebben we een  kindermenu samengesteld. Dit menu bestaat uit een Kids pasta of pizza, een kinderijsje en drankje.  Voor de echte zoetekauwen hebben we sweet pizza’s, met toppings als Nutella, Oreo en Kinder Beuno.

Voor en na het eten kunnen de kinderen zich vermaken in ons speelparadijs. De kids kunnen hier zorgeloos klimmen, klauteren, springen, glijden en bij de meeste locaties ook spelen in een enorme ballenbak. Even tot rust komen na alle inspanningen? Vrolijke kleurplaten met kleurtjes en spelletjes liggen voor jullie klaar (yes, jullie ouders mogen ons uiteraard óók imponeren met jullie tekenkunsten). Naast bordspellen hebben we in sommige locaties ook tv/games waarop gespeeld kan worden.

Happy Italy biedt dus veel plezier voor het hele gezin. Papa en/of mama kunnen gerust lekker natafelen met een kop koffie, biertje, cocktail of glas wijn. Zo is iedereen happy!

Wist je dat je ook een kinderfeestje kan geven bij Happy Italy? Samen met een pizzabakker creëren de kids hun eigen pizza. Een ervaring om absoluut nooit meer te vergeten!