Happy Kids

Kinderfeestje

Happy Kids

Happy Italy is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Er is ruim voldoende keuze op de kaart. Zo zijn de fresh lemonades een regelrechte hit! Het personeel is gewend aan jonge gasten. Voor het eten kunnen de kinderen zich vermaken in de speelhoek. We hebben zelfs een speciaal kindermenu op de kaart gezet voor onze jonge fans. Dit menu bestaat uit een Kids pasta of pizza, een kinderijsje en drankje. We bieden ook sweet pizza’s aan. Er zijn verschillende toppings (Nutella, Oreo en Kinder Bueno) beschikbaar waar het hele gezin van zal smullen. Krijgen jullie het eten niet op? Vraag gerust na afloop om een happy bag om de pasta en de pizza mee naar huis te nemen en de volgende dag van te genieten. Heerlijk als ontbijt of een tweede avondmaaltijd.

Spelen bij Happy

Terwijl papa en/of mama nog even natafelen met een koffie, biertje, cocktail of glas wijn kunnen de kids (weer) lekker in de speelhoek spelen of aan de slag gaan met hun kleurplaat. De toffe speelhoek (vaak met ballenbak!) is een ware speelparadijs. De kinderen kunnen lekker klimmen, klauteren en glijden. Iets oudere kinderen kunnen zich vermaken met tv/games. Zo is iedereen happy!

Wist je dat je ook een kinderfeestje kan geven bij Happy Italy? Samen met een pizzabakker creëren de kids hun eigen pizza!