Vier het EK bij Happy Italy

Vier het EK bij Happy Italy

Als echte funseeker tel jij waarschijnlijk al weken af naar de start van het EK voetbal. Ook bij Happy Italy hebben we er mega veel zin in! Onze restaurants worden helemaal oranje versierd én we hebben een te gekke winactie waarbij je je eigen EK-party kunt winnen voor jou en al je vrienden in één van onze restaurants.

Win je eigen EK-party

Stel je voor: jij en 50 vrienden, genietend van de beste pizza’s, snacks en onbeperkt drankjes terwijl jullie samen live kijken naar het Nederlands elftal op een groot scherm. Klinkt goed toch? Kom van 27 mei t/m 21 juni langs in onze restaurants, of bestel via Take Away of Delivery bij Happy Italy en doe mee aan deze winactie*.

*Bekijk hier de actievoorwaarden

Oranje specials

En dat is nog niet alles. Vanaf woensdag 12 juni serveren we twee super lekkere oranje specials om het EK te vieren. Onze Oranje Bubble Tea met popping mango bubbels, passievrucht, citroen en munt. En onze Oranje Pizza Bubble Tea; een lekkere sweetpizza met oranje room, popping bubbels en gouden en zilveren spikkels.

Zet 12 juni dus alvast in je agenda en mis ze niet!