Scoor 50% EK korting bij Happy Italy (verlopen)

Scoor 50% EK korting bij Happy Italy

Voetbal kijken en pizza eten; een betere combinatie bestaat niet. Daarom maken wij dit EK voetbal nog leuker met onze spetterende EK kortingsacties waarmee jij 50% korting (!) scoort op al onze pizza’s (en pasta’s).

Aanstaande dinsdag komt Nederland weer in actie tijdens het EK voetbal in Duitsland (tegen Roemenië). Hoe ga jij de wedstrijden kijken? Relaxed op de bank voor de tv of juist met de héle buurt op een groot scherm? Met wie jij het Oranje elftal ook gaat aanmoedigen, jullie favoriete pizza’s mogen hierbij niet ontbreken.

Uit eten met 50% korting

Van al dat juichen krijg je trek! Kom dus eerst samen naar een van onze restaurants en leg alvast een goede bodem voor de wedstrijd. Onze restaurants zijn helemaal oranje versierd voor 100% oranje vibes. TIP: scoor nu onze speciale EK giftcard waarmee je dit EK met 50% korting uit eten kunt gaan bij Happy Italy.

50% korting op Take Away

Dit EK liever eten bestellen voor thuis? Kom bij ons langs om je pasta of pizza snel af te halen via Take Away, of bestel online en laat jouw pizza of pasta lekker thuisbezorgen via onze Delivery service. Speciaal voor jou: bestel jij op de wedstrijddagen dat Oranje speelt (volgende wedstrijd is a.s. woensdag) via Take Away, dan trakteren wij je op 50% EK korting!

*Op bovenstaande acties zijn actievoorwaarden van toepassing. Bekijk onze actiepagina voor meer info.