Binnenspeeltuin

Eindeloos speelplezier in de binnenspeeltuin van Happy Italy

Lekker uit eten en daarna lekker spelen in de binnenspeeltuin van Happy Italy? Sounds good, right! Bij bijna alle Happy Italy locaties is er een speelparadijs aanwezig, vaak met ballenbak. Perfect voor een gezellig familie uitje met lekker eten en eindeloos speelplezier.

Over de binnenspeeltuinen van Happy Italy

In bijna al onze restaurants hebben we speciaal voor de kleine kinderen een indoorspeeltuin, vaak met ballenbakken. Hier kunnen ze voor, tijdens en na het eten zich uren vermaken, terwijl de ouders nog lekker aan tafel kunnen blijven zitten. Dat maakt Happy Italy een echt familierestaurant waar iedereen de tijd van z’n leven kan beleven.

De binnenspeeltuinen zijn niet overal gelijk. Alle speeltuinen hebben een groot klimrek waar de kids kunnen klimmen en klauteren, vaak met ballenbak en sommige hebben zelfs een glijbaan waar je vanaf kunt glijden. En welke nou de leukste speeltuin is? Dat is een ontdekkingstocht die je zelf moet onderzoeken.

Wat kun je verwachten van de binnenspeeltuin van Happy Italy?

Stel je voor: je haalt je kind op van school, maar hebt nog geen idee wat je in de middag samen kunt gaan doen. Je loopt langs Happy Italy en besluit om naar binnen te gaan. Je bestelt wat te drinken en je kind gaat zich uitleven in de binnenspeeltuin van Happy Italy. Lekker klimmen en klauteren, spelen met de ballen van de ballenbak en door de tunnels kruipen in de speeltoestellen. Een waar avontuur voor jonge kinderen.

Even een pauze tussendoor om een lekkere pizza of pasta te eten van ons uitgebreide kindermenu en daarna kunnen ze zich weer uitleven in de indoor speeltuin. Een perfecte middag vol met speelplezier voor de kids.

Je kinderfeestje bij Happy Italy

Niet alleen voor een middagje speelplezier is Happy Italy the place to be. Ook voor een onvergetelijk kinderfeestje kun je bij ons terecht. Versier je eigen pizza, kom klimmen en klauteren in ons indoor speelparadijs en maak er het leukste kinderfeestje van om nooit te vergeten!

Reserveren voor de binnenspeeltuin?

Het is niet nodig om speciaal voor de binnenspeeltuin een reservering te plaatsen. Het is wel verstandig om te reserveren zodat je in elk geval een plekje in ons restaurant hebt als de kids zich uitleven in het speelparadijs.

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is de binnenspeeltuin van Happy Italy geschikt?

De indoor speeltuin van Happy Italy is geschikt voor jonge kinderen, peuters en kleuters. De speeltuin is niet geschikt voor oudere kinderen boven de 10 jaar.

Moet er een begeleider aanwezig zijn wanneer mijn kinderen willen spelen in de binnenspeeltuin?

Zolang er een begeleider in de buurt is bij de speeltoestellen, kunnen de kinderen heerlijk komen spelen in de indoorspeeltuin van Happy Italy.

Is de indoorspeeltuin gratis toegankelijk?

Ja, de kinderen kunnen gratis in de binnenspeeltuinen spelen. We zouden het wel heel leuk vinden als de ouders een tafeltje uitkiezen om een hapje te komen eten bij Happy Italy wanneer de kinderen aan het spelen zijn.

Heeft elke Happy Italy een binnenspeeltuin?

Bijna al onze verschillende locaties hebben een indoor speeltuin. Alleen Happy Italy Kop van Zuid heeft geen speeltoestellen.

Heeft Happy Italy ook een buitenspeeltuin?

Nee, helaas heeft Happy Italy geen buitenspeeltuin. Alleen Happy Italy Sandelingen heeft een buitenspeeltuin. Bij mooi weer zetten we bij Happy Italy Nieuwegein springkussens op.