Uit eten met kinderen

Happy Italy kindermenu

Speciaal voor onze kleinste gasten hebben we wel iets heel lekkers: een uitgebreid kindermenu met allemaal lekkere pizza’s en pasta’s. Naast alle lekkere gerechten op de kinderkaart, krijgen de kinderen tot 10 jaar hier een kleurplaat, kleurpotloodjes en een speeltje bij. Happy Kids gegarandeerd!

Kinderpizza en pasta

Van een goed gevulde pasta met allerlei lekkere ingrediënten zoals rode saus, paprika, tomaten blokjes en Parmezaanse kaas, tot een heerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella en andere toppings. Het kindermenu van Happy Italy heeft voor ieder kind wel lekkere gerechten op de menukaart staan.
Ga je voor een pasta Pomodoro of pasta Pesto als hoofdgerecht? Dan kun je kiezen uit spaghetti, penne, fusili, tagliatelle of volkoren pasta. Toch team pizza? Dan krijgen de kinderen deze geserveerd in de vorm van een konijn. Dat wordt smullen!

Versier je eigen pizza

En speciaal voor de kleintjes hebben we naast onze andere gerechten ook de unieke versierpizza’s op ons menu staan. De naam zegt het al; deze pizza’s mogen de kinderen helemaal zelf versieren als een echte pizzachef. Versier de hartige pizzabodem met tomatensaus naar een grappig gezichtje van verschillende groeten zoals tomaten, paprika, kaas en salami. Of tover de zoete variant met Nutella in een kleurrijk kunstwerk met toppings als Smarties, mini marshmallows en cookie crumble. Jij bepaalt het recept voor de lekkerste versierpizza.

Maak je menu compleet met lekkere toetjes en verfrissende drankjes

Bij een lekkere pizza of pasta hoort natuurlijk ook een lekker toetje en een verfrissend drankje. Wat dacht je van een Fruity Bubble Tea met popping aardbei bubbels, citroen en munt?

En sluit de maaltijd af met een dessert. Ga voor een kinder ijsje of voor onze unieke Unicorn Sweet Pizza, met zoete roze room, mascarpone, suikerspin, snoepjes en een unicorn hoorntje. Klinkt als een goed idee, toch?

Eten en spelen

Bij Happy Italy draait het niet alleen om lekker eten. Speciaal voor de kleinste kinderen hebben wij een binnenspeeltuin waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Naast lekker eten en smullen ook nog eens eindeloos speelplezier. Het recept voor blije kinderen.

Bekijk hier meer over onze binnenspeeltuinen

Neem je kinderen mee naar Happy Italy: reserveer nu!

Trek gekregen? We’ve got u! Reserveer gelijk een tafel via de button rechts onderaan de pagina of kom spontaan langs samen met de kinderen bij Happy Italy  voor een lekkere lunch of diner. Buon appetito!

Je kinderfeestje bij Happy Italy

Smaakt dat etentje bij Happy Italy naar meer? Ook voor een onvergetelijk feestje kun je bij ons terecht. Schuif bij ons aan tafel, versier je eigen pizza, kom klimmen en klauteren in ons indoor speelparadijs en maak er het leukste kinderfeestje van om nooit te vergeten!

Veelgestelde vragen

Mijn kind heeft een allergie, wat zijn de mogelijkheden?

Bij Happy Italy proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met onze gasten die een speciaal dieet volgen. Wij horen graag bij een reservering of bij binnenkomst in het restaurant waar wij rekening mee moeten houden. Wij hebben in ieder restaurant ook kaarten met allergeneninformatie zodat je kunt zien welke ingrediënten in elk gerecht zitten. Als je deze van tevoren wil bekijken, kun je een kijkje nemen op: https://www.happyitaly.nl/nl/allergenen/ 

Tot welke leeftijd kan ik het kindermenu bestellen?

Je kunt dit menu bestellen voor kinderen tot 10 jaar. Voor kinderen die ouder zijn dan 10 jaar, hebben wij nog meer keuze op onze normale menukaart.

Is het mogelijk om mijn eigen pasta te versieren?

Wij hebben helaas (nog) niet de mogelijkheid om je eigen pasta te versieren. Wij bereiden de pasta met een goed gevulde saus en lekker veel groenten, waarmee je pasta al versierd op tafel komt. Wel kun je zelf de keuze maken uit spaghetti, penne, fusili, tagliatelle of volkoren pasta.