Deze specials mag je niet missen

December start extra happy met onze twee nieuwste specials! Heb je ze nog niet geproefd? Dan moet je zeker even en bezoekje aan Happy Italy inplannen. Wat dacht je van onze nieuwe Pizza Nacho? Een grote pizza met alle ingrediënten van een écht goed portie nacho’s, zoals Mexicaanse tomatensaus, gehakt, tortillachips, guacamolesaus en meer.

En denk jij dat niets kan tippen aan de warme appeltaart van je oma? Think again! Probeer onze winterse Mini Apple Pie Pizza. Een warme pizzabodem met gele room, appel, kaneel, rozijnen en krokante cookiecrumble. Het perfecte formaat voor de kleinere trek of als zoete afsluiting van jullie etentje. Lastig kiezen? Dan neem je ze toch gewoon lekker allebei!

Onze Pizza Nacho is te verkrijgen in ons restaurant van 6 december tot 7 februari 2024. En loopt het water je in de mond bij de Mini Apple Pie Pizza, wees er dan snel bij. Deze is vanaf nu te verkrijgen in ons restaurant t/m 2 januari 2024.