Alles voor een tasty Veganuary

Doe jij mee aan Veganuary? Oftewel, Vegan January? Dan hebben wij lekker nieuws voor je! Onze nieuwste specials Pasta ‘Meatballs’ en Pizza Spicy ‘Meatballs’ zijn namelijk helemaal vegan én onweerstaanbaar lekker. Daarnaast vind je op onze menukaart nog veel meer vega en vegan gerechten om uit te kiezen.

Ga jij deze maand de challenge aan om 31 dagen lang geen vlees en andere dierlijke producten te eten? Dan is Happy Italy the place to be. Een flink deel van onze pizza’s en pasta’s is namelijk ook als vegan variant te bestellen. Wat dacht je van onze Pizza Vegan Döner met kruidige vegan kebab? Of een romige Pasta Vegan Tartufo di Pollo met vegan kip en truffeltapenade?

Ook met nieuwe specials kun je het jaar extra goed beginnen. Ga voor de Pizza Spicy ‘Meatballs’ met tomatensaus, vegan Italiaanse gehacktballetjes, cherrytomaten, paprika, rode ui, pittige saus en vegan strooikaas. Of voor onze Pasta ‘Meatballs’, minder spicy maar net zo lekker!

Zo wordt uit eten gaan, ook tijdens Vegan January, een (vegan) eitje!

Onze specials Pasta ‘Meatballs’ en Pizza Spicy ‘Meatballs’ zijn te verkrijgen van 3 januari t/m 6 februari 2024.