Spice up your life

Kan jouw dag wel wat pit gebruiken? Say no more! Met onze nieuwste specials spicen we de boel even goed op. Voor wie houdt van een lekker pittige pasta is onze Pasta Spicy Chicken met spicy tomatensaus, geroosterde kip, zongedroogde tomaten en rode peper een echte aanrader.

Heb je meer zin in een knapperige pizza? Maak dan kennis met het pittige broertje van onze pasta special; de Pizza Spicy Chicken. Ook deze heeft lekker veel spicy tomatensaus en is belegd met gegrilde kip, mozzarella en als finishing touch rode peper voor extra pit.

Naast onze spicy specials hebben we nóg twee hele goede redenen om uit eten te gaan bij Happy Italy. Onze tijdelijke Pizza Seafood met roomsaus, gerookte zalm, garnalen, spinazie en Parmezaanse kaas mag je namelijk echt niet missen!

En kan een pasta voor jou nooit genoeg kaas bevatten dan wordt onze Pasta 4 Cheeses met romige saus van gorgonzola, mozzarella, provolone en Parmezaanse kaas zeker jouw nieuwe favoriet!

Liever een avondje op de bank? Al onze bovenstaande pizza en pasta specials zijn ook te bestellen als Take away of laat ze lekker bij jou thuisbezorgen via Delivery. Wacht niet te lang, ze zijn beschikbaar tot 9 april 2024.