New new new!

Oh yes! Vanaf 27 maart lanceren we onze vernieuwde menukaart met 8 nieuwe pizza’s en 6 nieuwe pasta’s. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook ons kidsmenu uitgebreid met hele toffe kidsgerechten. Reserveer dus snel een tafel zodat jij erbij bent als onze nieuwe pizza’s uit de oven komen.

Nieuwe pizza’s en pasta’s
Ben jij afgelopen maanden verliefd geworden op één van onze tijdelijke specials? Dan hebben we goed nieuws voor je. Veel van deze lekkere pizza’s en pasta’s staan vanaf nu namelijk vast op onze menukaart. Ben je ze toen nét misgelopen? Dan heb je nu dus uitgebreid de tijd om onze nieuwe favorieten te komen proberen!

Benieuwd welke pizza’s je binnenkort echt een keer bij ons moet komen proeven? Komen ze: Pizza Spicy Chicken, Pizza Kapsalon, Pizza Spicy ”Meatballs”, Pizza Teriyaki, Pizza Nacho, Pizza Cheeseburger, Pizza Seafood en als dessert onze mini Happy Apple Pie Pizza.

Ben je meer ’team pasta’, dan zou hier zomaar eens jouw nieuwe favoriet tussen kunnen zitten: Pasta Alfredo, Pasta Spicy Tomato, Pasta Spicy ”Meatballs”, Pasta Spicy Chicken, Risotto Tartufo en Pasta Seafood. Loopt het water je nu al in de mond? Bekijk de volledige beschrijvingen dan op onze menukaart.

Vega veel lekkers!
Op zoek naar een plek waar je lekker vega kan eten? Dat kon al langer bij Happy Italy, want op onze kaart staan veel plant-based keuzes. En heb je je oog eigenlijk laten vallen op een ander gerecht? Dan hebben we fijn nieuws: want ál onze pizza’s en pasta’s kunnen nu ook zonder vlees worden bereid mét plant-based kaas en/of plant-based saus!

Happy Kids
Ook aan onze kleinste fans is gedacht, want ons kidsmenu is ook flink uitgebreid. Naast de onmisbare klassiekers zoals een Pasta Pomodoro en een Pizza Margherita kunnen kids nu bijvoorbeeld ook kiezen uit een Pizza Hawaii of Pasta Pesto én een kleurrijke Unicorn Pizza! En last-but-not least introduceren we ook onze nieuwe versierpizza’s, waarbij kids zelf hun pizza mogen beleggen met zoete of hartige toppings.

Klinkt goed toch? Kom vanaf 27 maart langs bij een Happy Italy bij jou in de buurt om onze vernieuwde menukaart zelf uit te proberen!