Nieuw: versier je eigen pizza

Kleine pizzalovers opgelet! Happy Italy introduceert op de nieuwe menukaart iets nieuws speciaal voor kids: de Versier Pizza’s! De naam zegt het al; deze pizza’s mag je helemaal zélf versieren zoals jij het leuk én lekker vindt. Neem je ouders dus snel mee naar Happy Italy en smullen maar.

Nieuw: Versier Pizza’s
Met onze nieuwe Versier Pizza’s beleg jij je eigen pizza als een échte pizza-chef. Nadat jouw basispizza krokant is gebakken in de oven, wordt deze geserveerd met lekkere toppings in aparte bakjes. Zo bepaal jij helemaal zelf hoe jouw pizza eruit komt te zien. Versier een hartige pizza met een grappig gezichtje van cherrytomaatjes, rode paprika en salami. Of tover onze zoete variant met Nutella in een kleurrijk kunstwerk met toppings als Smarties, mini marshmallows en cookie crumble.

Happy Kids Menu
Wat is er leuker dan een unicorn? Een Unicorn Pizza natuurlijk! Deze betoverende Sweet Pizza met zoete roze room, suikerspin en snoepjes was onlangs al tijdelijk te proeven als special en staat nu vast op de menukaart. Naast onze Versier Pizza’s en Unicorn Pizza lanceren we nóg meer nieuwe kidsgerechten. Kleine pastaliefhebbers kunnen vanaf nu smullen van onze romige Pasta Pesto en we voegen ook de populaire Pizza Hawaii nieuw toe aan ons assortiment. Extra leuk: wist je dat ál onze hartige kidspizza’s worden geserveerd in een leuke vorm met schattige konijnen oren?

Verrassing!
En dat is nog steeds niet alles. Want vanaf 27 maart krijg je bij álle kidsgerechten naast een grote kleurplaat met potloodjes óók een verrassingsspeeltje cadeau! Zo maken we bij Happy Italy van uit eten gaan met het hele gezin echt één groot feest.