Crazy uit je comfortzone

Durf jij het aan om uit je comfortzone te stappen? het leven is te kort voor saaie gerechten! Daag je smaakpapillen uit en ga los met onze Crazy specials. Ben jij in voor een spontaan avontuur waar je blij van wordt? Twijfel dan niet en trek een sprintje naar Happy Itlay, want voor je het weet zijn ze weer weg!

Pizza Frikandel Speciaal
Schuif die good old pizza Margherita aan de kant, het is tijd voor iets nieuws! Frikandel op een pizza? Kan gewoon! Let op: deze special is niet voor culinaire angsthazen. Ga op avontuur en ontdek het beste van twee werelden met onze Pizza Frikandel Speciaal. A new guilty pleasure is born.

Bubble Tea Pizza
Prikkel je smaakpapillen met onze gewaagdeBubble Tea Pizza. Zet je tanden in een knapperige bodem bedekt met zoete room, popping aardbei bubbles en fruity parels. Hemelse smaakexplosies gegarandeerd bij iedere hap.

Happy Nacho’s
Is YOLO jouw middelname, dan is spontaan genieten van onze Happy Nacho’s iets voor jou. Bereid je voor op één groot feest op jouw bord. Crunchy tortillachips, overgoten met kaas en bruschetta tomatenmix, pesto olie en zure room. Enjoy the moment!

Pizza Fragola

Offday? Laat de zon schijnen met onze Pizza Fragola. Deze zoete smaaksensatie belegd met zomerse aardbeien en mascarpone geeft direct een happy twist aan jouw dag.

*Let op: onze Crazy specials zijn te bestellen t/m 11 juni 2024, maak dus snel een reservering of kom spontaan langs!

Nieuwe specials!