Gratis versier pizza tijdens de meivakantie

Maak je klaar voor een flinke dosis food & fun tijdens de meivakantie bij Happy Italy! Ga je tijdens deze schoolvakantie uit eten in één van onze restaurants, dan trakteren we je op een gratis versier pizza voor kids op vertoon van de coupon.

Hoe kun je de schoolvakantie beter vieren dan met een lekkere pizza? Met een lekkere GRATIS pizza natuurlijk! In de periode van 29 april t/m 12 mei 2024 trakteren wij namelijk op een gratis versier pizza voor kids tegen inlevering van de coupon. Extra leuk; bij een versier pizza krijgen kids ook een leuke kleurplaat, kleurtjes en een speeltje cadeau.

Hebben jullie onze nieuwste versier pizza’s nog niet uitgeprobeerd? Dan is deze vakantie hét moment om langs te komen.

Zo scoor je een gratis versier pizza

Stap 1: Claim de coupon via de onderstaande button.
Stap 2: Trek een sprintje naar een Happy Italy bij jou in de buurt.
Stap 3: Bestel een zoete of hartige versier pizza en leef je uit met onze lekkere toppings als een echte pizza-chef.
Stap 4: Laat de coupon zien bij het afrekenen en krijg je versier pizza gratis.*

*Lees onze actievoorwaarden op de actiepagina.