Happy Kids 2

Happy Kids

Samen met je kinderen uiteten? Dat doe je natuurlijk bij Happy Italy. Kinderen genieten volop van de gratis binnenspeeltuinen, waar ze onbeperkt kunnen klimmen, klauteren en eindeloos veel plezier beleven. En dat terwijl de ouders lekker kunnen natafelen.

Wist je zelfs dat je bij Happy Italy een feestje kan geven voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes? Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie over de verschillende categorieën!

Kinderfeestje

Je kunt bij Happy Italy ook kinderfeestjes vieren. Vier de verjaardag van de jarige door samen met al z’n vriendjes een eigen pizza te versieren, spelen in de binnenspeeltuin en daarna gezellig met iedereen de pizza’s opeten. Het recept voor een onvergetelijk kinderfeetje!

Binnenspeeltuin

Gratis toegang tot een binnenspeeltuin? Kom langs bij Happy Italy en kom onbeperkt klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen. Naast het serveren van pizza’s en pasta’s bezorgen wij de leukste dag uit het leven van jouw kind met eindeloos speelplezier en avontuur in onze binnenspeeltuinen.

Kindermenu

Naast alle speeltoestellen en het feestje, kun je bij Happy Italy ook komen eten met je kinderen. Speciaal voor de kleinste kinderen tot de leeftijd 10 jaar hebben we een kindermenu vol met allemaal lekkere pizza’s, pasta’s en zoetigheden.

Vestigingen

Happy Italy heeft ruim 15 vestigingen verspreid door heel Nederland, waarmee er vast wel één bij jou in de buurt zit. Kom naar een vestiging bij jou in de buurt, maak een reservering of kom spontaan langs en ontdek de wereld van Happy Kids. Zien we jou binnenkort?